Ļoti bīstams datorvīruss


















Viena no Krievijas kibernoziedzinieku komandām ir izveidojusi ļoti bīstamu datorvīrusu Neverquest Trojan. Šis datorvīruss spēj nozagt naudu no jebkuras bankas, un jebkurā valstī.


Šis tik bīstamais datorvīruss atrodas dažādās interneta vietnēs un protams arī inficētos datoros. Neverquest Trojan datorvīruss nozog cilvēku bankas datus tajā skaitā lietotāja vārdus  un paroles. Šo  datorvīrusu tik bīstamu padara tas, ka tradicionālie antivīrusi ar viss jaunākajiem atjauninājumiem ir bezspēcīgi pret Krievijā veidoto datorvīrusu Neverquest Trojan. Krievijā veidotais datorvīruss ietver sevī visus hakeriem zināmos veidus un trikus lai izvairītos no pieķeršanas.



Ir jau zināms tas, ka šis vīrus ir veicis vairākus tūkstošus mēģinājumu inficēt cilvēku datorus. Zināms ir tas, ka Neverquest Trojan pagaidām ir mēķis pasaules lielākās bankas un investīciju kompānijas, viss lielākās briesmas ir Fidelity Investments jo šī kompānija ir noziedznieku galvenais mērķis. Informācija liecina to, ka noziedznieki ir fokusējušies uz Fidelity klientiem, jo viņiem kontos ir pieejama arī informācija par akcijām. Ir zināms arī tas, ka Neverquest Trojan datorvīruss labi darbojas interneta pārlūkos Internet xplorer un interneta pārlūkā Firefox. Pēc tam kad noziedznieki ir veikuši savu kibernoziegumu viņi naudu pārskaita uz saviem kontiem, bet ir iespēja, ka noziedznieki lai slēptu savas pēdas pārskaita naudu uz citu vīrusa upura kontiem.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 2187x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ