Sāk tirgot Apple Mac Pro. (Video)

















Sākot ar šodienu Pārdošanā ir nonācis Apple Mac Pro datori, kuru cena var saniekt pat 10,000 ASV dolāru. Šie jaunie Apple produkti, kas pirms vairākām nedēļām piedzīvoja savu pirmo debiju, nu ir pieejams patērētājiem vairākās pasaules valstīs.

Pašai kompānijai bija liels izaicinājums, lai pārskatītu ikvienu profesionālā datora sastāvdaļas, datu glabāšanu, paplašināšanas iespējas, grafikas apstrādi un protams datora jaudu un atmiņu. Bet Apple tas izdevās, viņi pārbūvēja katru no elementiem un salika to visu kopā radot nepārspējamu rezultātu. Šis jaunais Apple Mac Pro ir veidots ar darbstacijas klases grafiku un ar veseliem diviem grafikas procesoriem, PCIe zibatmiņu, augstas vaigtspējas Thunderbolt 2, jaunākās paaudzes Xeon procesoriem, zibensātru atmiņu un 4K video iespējām.

Var droši apgalvot, ka jaunais Mac Pro ir stiprinieks burtiskā nozīmē, šis dators ir apveltīts ar jaunākās paaudzes Intel Xeon E5 procesoru ar 4,6,8 vai pat 12 kodolu datu apstrādes jaudu vienā mikroshēmā. Ar šādiem procesoriem jums ātruma nekad nepietrūks. Par to jums parūpēsies līdz 30 MB L3 kešatmiņa, 40 GB/s PCI Express 3. Paaudzes joslas platums un 256 bitu platuma peldošā komata instrukcijas. Runājot par šī datora atmiņu var piebilst to, ka šis dators apveltīts ar četru kanālu DDR3 atmiņas kontrolleriem, kas savukārt darbojas ar 1866 MHz frekvenci. Tas var atbalstīt 63 GB atmiņas un piedāvā atmiņas joslas platumu līdz pat 60GB/s. Šis unikālais jaunais dators arī pārsteidz ar savu grafiku, jo šim jaunajam Mac Pro ir ne tikai jaudīgākais AMD FirePro darbstacijas klases GPU to ir pat divi. Un katrs no tiem ir pieejams ar 2GB, 3GB, 6GB īpašo VRAM un līdz pat 2048 straumēšanas procesoriem. Šis dators ir pieejams ar 1TB SSD cieto disku.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 6782x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ