Galxy S4 mini La Fleur (VIDEO)



















Samsung atkal ir palielinājusi savu viedtālruņu klāstu. Šoreiz ar sievišķā dizaina sēriju La Fleur. Protams, šim tālrunim ir nomainījies tikai dizains. Paša tālruņa specifikācija ir palikusi nemainīga, par tālruņa jaudu atbild tas pats Snapdragon 400 procesors, super AMOLED displejs 4,3 collu qHD izšķirtspēju. Un protams viedtālrunis ir palicis pie iepriekšējo kameru 8MP. Arī viedtālruņa noapaļotais dizains ir palicis tas pats, un Operētājsistēma ir tā pati 4.1 Jelly Bean Android. Un Balss vadība arī palikusi nemainīga.

Vienīgais ko varēja pamanīt ir tas, ka Galaxy S4 mini ir, apveltīts ar sarkanu krāsu un viedtālruņa aizmuguri rotā sievišķīgs ziedu raksts. Šo Samsung jauno dizaina viedtālruni būs iespējams iegādāties no nākamā gada janvāra, un tā vidējā cena svārstīsies no 410-430 eiro.

Īsumā runājot par šo viedtālruni var piebilst to, ka tas ir mūsdienīgs, un diezgan jaudīgs viedtālrunis, pateicoties tā nelielajam izmēram un noapaļotajam dizainam viedtālruni būs iespējams paņemt līdzi jebkur neskatoties cik lielas vai mazas kabatas ir jūsu apģērbam.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 2473x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ