OLED televizors. (VIDEO)


















Pavisam nesen jau rakstījām par to, ka drīzumā būs telefoni ar lokanu displeju, bet nu ir pienācis pastāstīt par to, ka ir prezentēts pirmais televizors ar OLED ekrānu, kas lietotājam ļaus pašam regulēt sev vēlamo skatu, punktu un leņķi, un to ir vienkārši varēs izdarīt ar tālvadības pults palīdzību.

LG Electronics ir izstrādājis pirmo televizoru ar OLED ekrānu, ir jau zināms, ka LG Electronics ir prezentējis arī pirmo televizoru ar izliektu ekrānu, bet nu arī LG Electronics ir prezentējis pirmo televizoru ar jauno lokano OLED ekrānu, šis 77 collu televizors ar lokano ekrānu tika pakļauts vairāku tūkstošu pārbaužu stundām, lai pārliecinātos, par televizora ekrāna izturību. LG Electronics izstrādājot šādu pirmo televizoru ar OLED ekrānu ir pierādījis būtiskus panākumus, tieši OLED televizoru segmentā, tādejādi ieviešot pirmos modeļus pasaulē.

Šis jaunais televizors nodrošina vislielāko attēla kvalitāti nekā LCD vai plazmas televizori. Šis televizors ar OLED ekrānu nodrošina attēla kvalitāti, kā nevienam citam televizoram. Runājot par tehnoloģiju, kas tiek pielietots šim televizoram ir tas, ka pagaidām tas ir viss, modernākā tehnoloģija, un pati pirmā, kas ir pielietota televizoru ražošanā.

Šim televizoram ir 180 grādu skatu leņķis, protams katrs lietotājs var regulēt to pēc saviem ieskatiem, un ir tikai 3.5 mm biezs, bet daži prototipi ir tikai 0,3mm, bet svars ir tikai nieka 3,5KG. Kā apgalvo LG Home Entertainment Company prezidents un tā vadītājs Hjuņs Hoi, lai vairāk saprastu cik unikāls ir šis televizors tas vienkārši ir jāredz, jo to cik unikāls televizors ir grūti aprakstīt.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 2069x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ