Angry Birds izmantoti, lai izspiegotu telefonus.


















Daudzi no mums jau zina tādu mobilo aplikāciju kā Angry Birds. Šī ir ļoti populāra aplikācija viedtālruņiem un planšetdatoriem. No ārienes šī aplikācija ir pavisam nekaitīga, bet ir atklājies, kas šokējošs.

ASV un Lielbritānijas izlūkdienesti ir izmantojuši Angry Birds un daudzas citas mobilās aplikācijas, lai varētu iegūt to iekārtu īpašnieku personiskos datus. Ar mobilo telefonu aplikāciju palīdzību tika iegūti viedtālruņa un planšetdatora lietotāja atrašanās vietu, internetā apmeklētajām tīmekļa vietnēm. Kā vēsta The New York Times NSA un Lielbritānijas valdības jau kopš 2007.Gada sadarbojušies ar GCHQ, lai attīstītu metodes, kā lai mobilo aplikāciju palīdzību būtu iespējams piekļūt informācijai, kas atrodas mobilajos telefonos un planšetdatoros. Nav gan zināms cik daudz informācijas ir iegūts šādā veidā, bet informācija liecina, ka dati ir iegūti ar daudz un dažādām aplikācijām.

Bet noskaitušies aktīvisti, kad uzzināja par iespējamo izspiegošanu caur aplikāciju Angry Birds. Aktīvisti uzlauzuši un izķēmojuši oficiālo Angry Birds. Protams, uzbrukumi oficiālajai mājas lapai nebija diezgan ilgi. Spēles Angry Birds izstrādātāja mājas lapā ir atrodama publicēta informācija, ka ar izlūkdienestiem nav sadarbojušies, un notikušajā vaino reklāmas kompāniju, kas savu saturu liek spēlēs, kas ir bezmaksas versija.

Komentāri (2)  |   Skatīts: 2216x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
aaaa* - 2014-02-06 00:57
Kārtīgs fufels

ha ha* - 2014-02-24 23:38
šo spēlīti spēlē tikai un vienīgi muļķi


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ