Lenovo prezentē jaunus viedtālruņus.



Lenovo ne tikai nāk klajā ar jauniem planšetdatoriem, bet cītīgi strādā pie viedtālruņu klāsta palielināšanas. Lenovo ir prezentējusi veselus 3 jaunus viedtālruņus. Lenovo S860, Lenovo S850 un Lenovo S660.

Kompānija Lenovo tehnoloģiju pasauli iepazīstināja ar jauniem viedtālruņiem. Šie jaunie viedtālruņi var lepoties ar savu veiktspēju un protams cenas attiecību. Pati kompānija Lenovo vairāk atrāda S860, kas ir apveltīts ar MediaTek 1,3 GHz četru kodolu procesoru, un 5,3 collu displeju. Šim jaunajam viedtālrunim ir 2GB operatīvā atmiņa, kā arī 8MP kamera kas novietota viedtālruņa aizmugurē, savu kārt priekšpusē novietotā kamera ir 1,6MP. Vēl šis viedtālrunis ir apveltīts ar 4000mAh akumulatoru, bet cena var sasniegt 350 ASV dolāru.


Otrs Lenovo viedtālrunis ir S850. Arī šo viedtālruni darbina MediaTek 1,3 GHz četru kodolu procesors. Bet šis jaunais viedtālruņa modelis ir nedaudz mazāks arī izmēra ziņā, un protams nedaudz arī tehniskajos parametros. Jo šim modelim operatīvā atmiņa sastāda 1GB un ekrāna izmērs ir 5 collas. Un šī viedtālruņa cena vidēji iespējama ir 269 ASV dolāri.


Un trešais bet pieticīgais jaunais viedtālrunis ko klajā laidusi kompānija Lenovo ir S660. Atbilstoši šī telefona cenai kas ir vien 229 ASV dolāru tas ir apveltīts ar MediaTek 1,3 GHz četru kodolu procesoru, un 4,7 collu displeju, kā arī ar 1GB operatīvo atmiņu.

Pagaidām gan nav zināms kuros reģionos šie viedtālruņi būs nopērkami, bet ir zināms, ka jaunos viedtālruņus sāks tirgot šā gada jūnijā.

Komentāri (0)  |   Skatīts: 1222x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ